11/16/2013

A ONE DIRECTION ÉS RIHANNA.....??

http://www.youtube.com/watch?v=rp4UwPZfRis&list=RDpa14VNsdSYM

Rihanna-Unfaithful...

http://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM

One direction-Story of my life...



Csak szerintem hasonlít a kettő? És nem Rihanna "lopott", mert az ő száma 2009-es. A dallama ugyan az, talán még az alapzene is,csak az 1D-s az gitárral van, a másik meg nem azzal. Az unfaithful-ban a dalszöveg rögtön a Story of my life-fal kezdődik. Az 1D-nél meg a refrén. Miért ne írhatták volna át?


1D-"The story of my life, I give her hope.."

Rihanna-"Story of my life searching for the right.."


  1. Egyforma dallam: √ 
  2. Egyforma zene 
  3. Egyforma cím (rihanna dalára story of my life néven is rá lehet keresni.)

10 megjegyzés:

  1. Már bocsánat de a két dal kicsit sem hasonlít egymásra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg eléggé...

      Törlés
    2. Hát igazad van, egy kicsit sem hasonlít. De tudod, nincs mit kiírni, ezért kell a kamut.:D

      Törlés
  2. Ez a bejegyzés se nem vicces se nem érdekes és menő meg főleg nem. Most komoly? Szerintetek azért hasonlítanak egymásra mert mind2-be benne van az hogy "Story of my life" ?

    VálaszTörlés
  3. Ennyi erővel Demi Lovato Heart Attack-ja és a One Direction Heart Attack-ja is ugyan olyan! Akkor Demi is lopott, mert benne van ez a szó? xdd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen...Pedig a két dal nem is hasonlít! Csak címbe.

      Törlés
  4. Nem tudom hasonlít-e a kettő, mert a Story of my life-ot még nem hallottam. De ha hasonlítanak, akkor sem lehet olyan falat rengető nagy a hasonlóság, azon is kiakadhatnál akkor, hogy a google kereső szerint, amit te is látsz a saját képeden, Jennifer Lopez egyik számára is van találat és Bon Jovi-éra is. Mellesleg elméletileg Florida vagy Will.i.am is "lopott" egy magyar együttestől még a fókuszban is benne volt, ezt miért nem írtad ki? Azért a One Directionnal hozakodik elő mindenki, mert őket sok ember szereti. Főleg a te korosztályod. Te meg lehet nem tudod elviselni őket és ezért szúrja a szemedet az egész.

    VálaszTörlés
  5. Egy picit se hasonlít a két dal! Mind kettő dal nagyon jó, de nagyon különböző! Azért szólsz bele két kiváló dalba, mert unatkozol és nincs mit kiírnod és mindkét hírességet/hírességeket nagyon sokan szeretik világszerte, csak te nem tudod ezt elviselni...

    VálaszTörlés
  6. Ez igazán vicces.
    Egyrészt azért, mert nem az a refrénje a 1D dalának, hogy 'Story of my life, I give her hope..' hanem 'THE Story of My Life, I take her home'. Tehát, ha már egy ilyen dolgot feltételezel, akkor legalább megnéznéd a dalszövegét.
    Másfelől pedig, manapság nincs olyan zene vagy dal, ami nem hasonlítana egy másikra. MÁR nem tudnak olyan dalt írni, amiben nincs egy pici szövegrészlet egy másikból, és ez nem annak tudható be, hogy megtetszett nekik, és ellopták. Már alapjába véve hülyeség az, hogy ilyet feltételezel, ezzel az erővel én is mondhatom, hogy egy magyar énekesnő az én gondolataimból lopott, amit közzétettem egy közösségi oldalon, mert, hogy az Ő szövegében az benne van. EGYRÉSZT az angol szavak nem olyan terjedelmesek, mint a magyar szavak, míg a pénz szóra egy halom szinonimát tudok mondani, addig az angolban maximum kettőt.
    Egyébként pedig, Rihanna dalának még a lényege sem az, mint a One Direction dalának, és attól, mert az elejének a dallama hasonlít, attól még nem lopott. Kérlek gondolkodj, mielőtt ilyen bejegyzéseket raksz ki, és keress egy kis valóságalapot, mert ez nem az.

    VálaszTörlés
  7. Itt az az igazság...:D Hogy ti mint Directionerek vagytok és azért hordjátok le ezt a cikket :D De aki nem directioner, (vagy kevés esetben az) az szerintem tényleg úgy véli, hogy hasonlít a kettő. ;))

    VálaszTörlés